Algemene Voorwaarden

 

Boekingskantoor.net is onderdeel van C&C WINGS  (zie voor mee informatie www.ccwings.nl) en een affiliate marketing partner van Expedia als onderdeel van het EAN- (Expedia Affiliate Network) Elke juridische verbinding en alle daar aan verleende rechten en verplichtingen of claims voortvloeiende uit aansprakelijkheid, zijn derhalve altijd aangegaan met derden en niet met C&C WINGS zelf.  C&C WINGS ziet derhalve af van elke vorm van aansprakelijkheid.

 

Boekingskantoor.net  werkt als zoekmachine in de reissector en biedt gebruikers informatie over de verschillende soorten accommodaties (zoals hotels, vakantiehuizen, enz.), reisgebieden en diensten gerelateerd aan reizen.

 

1. Aanbod van diensten

 

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan incidentele veranderingen en van toepassing op al onze diensten die direct of indirect (d.w.z. via derden) via het internet, op mobiele apparaten, per e-mail of per telefoon.

 

1.2. Door onze website te gebruiken, bevestigt u dat u de algemene voorwaarden gelezen en begrepen hebt en akkoord gaat met deze, alsook met het privacybeleid en ons cookie beleid.

 

2. Diensten en contract

 

2.1. Op de website van Boekingskantoor.net heeft u de mogelijkheid om diensten van derden in de reissector te vergelijken.

 

2.2. Tevens hebben gebruikers de mogelijkheid het gekozen hotel te boeken via een directe verbinding naar de hotelboekingssites, zijnde een derde partij.

 

Dat wil zeggen dat de boeking rechtstreeks op de hotelboekingssites worden gemaakt en niet op de website van Boekingskantoor.net. C&C WINGS treedt hier via deze site op als (web)portal, m.a.w. C&C WINGS is niet de reisorganisator of de contractpartij voor de gebruiker. C&C WINGS  acteert als ‘agent’ die de technische verbinding naar de hotelboekingssite van derden tot stand brengt.

 

Door een boeking te maken op de website van een derde partij, accepteert de gebruiker de algemene voorwaarden van die boekingssite en gaat de gebruiker een verbintenis aan op basis hiervan. De gebruiker kan de algemene voorwaarden raadplegen op de hotelboekingssite van de derde partij.

 

Wanneer een boeking is gemaakt op de website van een derde, gaat de gebruiker een directe verbintenis aan met de hotelboekingssite. Dat wil zeggen dat er geen overeenkomst tot stand is gekomen, tussen de gebruiker en C&C WINGS .

 

C&C WINGS is geen contractpartij bij de boeking en alle vorderingen van de gebruiker inzake de hotelreservering dienen kenbaar te worden gemaakt aan de derde partij(de hotelboekingsite) en niet aan C&C WINGS.

 

2.3. Deze overeenkomst wordt niet beïnvloedt door andere overeenkomsten tussen het hotel, de luchtvaartmaatschappij of rederij en de reiziger.

 

 

3. Privacy, reclame per e-mail

 

3.1. De bescherming van de door de gebruiker ter beschikking gestelde persoonlijke gegevens is uiterst belangrijk voor C&C WINGS. C&C WINGS  zet zich in om de bescherming van de persoonsgegevens te garanderen. Voor meer informatie lees onze  privacy policy.

4. Aansprakelijkheid

 

4.1. C&C WINGS  is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit en juistheid van  informatie verschaft door derden via haar website Boekingskantoor.net. C&C WINGS geeft geen advies of informatie betreffende het selecteren van accommodaties.

 

4.2. Alle overeenkomsten die ontstaan zijn via deze service, zijn tussen de gebruiker van deze website en de respectievelijke externe boekingssite. C&C WINGS treedt in deze op geen enkel moment op als reisorganisator of reisbureau. De algemene voorwaarden van de betreffende reisorganisator of het reisbureau zijn van toepassing, met name wat betreft het recht om te annuleren. De definitieve betaling, boeking, etc. gebeurt op de boekingssite in kwestie. U dient dan ook hen te contacteren indien er een probleem is. C&C WINGS  is niet betrokken in dergelijke contractuele regelingen, afspraken en vorderingen tussen de C&C WINGS  gebruiker en de desbetreffende externe boekingssite.

 

4.3. Hyperlinks, reclamebanners, bedrijfsgegevens van accommodaties, toeristische attracties, aanbieders en dergelijke zijn verkregen via boekingssites en zijn daarom geen aanbevelingen of vertegenwoordiging van C&C WINGS. C&C WINGS  is niet aansprakelijk voor prijzen of beschikbaarheid en biedt inzake geen garanties en C&C WINGS neemt deze specifieke informatie niet over als inhoud van zichzelf. Wegens technische redenen is het onmogelijk om in ‘real time’ de prijzen te updaten. Bijgevolg is het mogelijk dat de prijzen op de webiste van C&C WINGS en de boekingssites die hun diensten via C&C WINGS aanbieden, op een bepaald ogenblik verschillen.

 

4.4. C&C WINGS  is niet aansprakelijk voor technische defecten die veroorzaakt werden door oncontroleerbare omstandigheden . Bovendien is C&C WINGS  alleen aansprakelijk voor schade veroorzaakt door opzettelijke handelingen. C&C WINGS  garandeert geen continue beschikbaarheid van informatie en kan beslissen om niet beschikbaar te zijn voor een bepaalde tijd voor onderhoud.

5. Wijzigingen in de Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden die geldig waren tijdens de registratie, zijn van toepassing op het gebruik van de sites van C&C WINGS. Wanneer C&C WINGS wijzigingen aanbrengt in haar algemene voorwaarden wordt dit gepubliceerd op haar website, zonder dat voorafgaande melding noodzakelijk is.

6. Het toepasselijke recht en plaats van jurisdictie

 

De wetten en regelgeving van het Koninkrijk der Nederlanden zijn van toepassing. Plaats van jurisdictie is het adres van C&C WINGS, volgens de regels die de bevoegde rechtbank aanwijzen, ook als beide partijen rechtspersonen zijn of als zodanig behandeld worden door de regels van de plaats van jurisdictie.

This post is also available in: English (Engels)